30 év tapasztalat

A Sportháló üzletág a 91-ben alakult Euroland Kft. egyik erőssége.
A  gyártás, szolgáltatás területén folyamatos fejlődés évenként újabb mérföldkőhöz érkezett. Leglátványosabban a  kötél, zsinór, heveder és szalag és háló-gyártás fejlődött.  Ma már a belföldi felhasználókon, áruházakon, barkács üzleteken kívül a környező országokba is exportálunk. A kötél, zsinór, szalag, heveder és hálógyártásunk a folyamatos fejlődésében komoly lökést kaptunk 2008-ban amikor a Szalag és Zsinórgyárat  felszámolták. Sok gépet vásároltunk, és a korábbi dolgozók közül soktól kaptunk szakmai segítséget a gyár termékskálájának rekonstruálására, továbbgyártására. A megvásárolt gépekbe a legjobb termékek még be voltak fűzve, a szalagok, zsinórok, hálók leírásai a gépekre volt függesztve, csak el kellett indítanunk a gépeket. A fejlődésünk azóta is töretlen. Több új  gépet vásároltunk és mérnökeink tervezésének hála, a saját fejlesztésű termékeink és gépeink száma növekszik.

A vevőkörünkben több hálógyártó is akadt, ami már a kezdetektől arra inspirált minket, hogy a zsinórokat, köteleket, mint alapanyagot, a magasabb feldolgozási stádiumban is értékesíteni tudnánk. A svájci Rachelina hálókötőgépünkkel több termék mellett a gépi kötésű hálók gyártását megkezdtük, de a kézi csomózású hálók gyártását is kialakítottuk.

Mivel a működési területünkön a könnyűipar, ezen belül a textilipar gyakorlatilag 20 éve nem létezik, szakembert még lasszóval sem tudunk találni, a személyi gárdánk kialakítását, oktatását saját erőből kell megoldanunk.

Reméljük, történetünk felkeltette érdeklődését. Ha valamely termék, szolgáltatás részleteire, áraira volna szüksége,  keressen meg bennünket, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

A szerteágazó tevékenységünk miatt a www.euroland.hu főoldalunk mellett több weboldalt is indítottunk

Budapesti címünk:

Pécsi irodánk:

Pécsi telephelyünk:

7635 Pécs, Bálicsi út 22.,
Telefon: 72/211-331
Web: www.euroland.hu

Pécsi üzemünk:
Pécs, Józsefháza 18. (Istvánakna)

Budapesti lerakatunk viszonteladók részére:

Budapest, Hollán Ernő u. 33.